Polacy często wybierają Pana Tadeusza jako wódkę weselną. Nie ma w tym nic dziwnego, bo najwyższe standardy jakości i sprawdzeni dostawcy to gwarancja bezpieczeństwa i niezmienności smaku. Starannie wyselekcjonowane ziarna żyta i pszenicy, tradycyjna receptura oraz krystalicznie czysta woda sprawiają, że Pan Tadeusz to w istocie najlepszy wybór. Jego najważniejsze składniki, czyli spirytus i woda, pochodzą od wielu lat z tego samego źródła. Daje to pewność, że jest to wysokiej klasy alkohol, a jego szlachetny smak jest gwarantem jakości Waszego wesela.
Najlepsza wódka weselna powstaje z wody czerpanej ze studni głębinowych i doskonałego spirytusu zbożowego. System wielostopniowej filtracji i krystalicznie czysta woda sprawiają, że to trunek idealnie przejrzysty, o niezwykłym, łagodnym smaku, przywodzącym na myśl czasy sarmackiej obfitości. Pan Tadeusz łączy szlachetną tradycję i wyjątkowy smak. Wielowiekowa tradycja gorzelnictwa polskiego, przepięknie zaprojektowana etykieta i elegancka butelka to recepta na najlepszy weselny trunek.